Как работи специалната стая за рисуване?
Стаята е работна зона, където участниците се разделят с една пикселна тоалетна. Участието се предоставя чрез поканителния код; входът в стаята и рисунката са отделно разрешение.
В тази връзка, ако е необходимо, е необходимо да се установи, че лицето, което има право на разрешение за рисуване, може да промени татуировката.
Вход в стаята с поканен код
Отворете споделено поле за изображение, въведете името, което се появява, и изберете кода за покана в областта на операцията. Въведете кода, който е споделен от собственика на стаята, и използвайте бутона Отвори стаята.
Ние призоваваме всички да се присъединят към поканата код, а също така не означава допълнителни гаранции, като например придружаване към покана, криптовалута от края до края или достъп само до определени акаунти.
Отворете общото място на рисункатаКой може да рисува?
Ако не можете да рисувате, моля, молете собственика на стаята да провери статуса на разрешението.
По време на работа се споделят области или задачи. основната форма на един човек, подготовката на цветове на друг улеснява съвместната работа.
Как да се върнем на същата работа?
В прозореца за частни стаи има списък на стаите в този браузър. ако информацията за достъп в браузърите е спряна, можете да отворите предишната стаи тук.
Ако данните на браузъра са изтрити, те не могат автоматично да се върнат в една и съща членство. стаите и чатите се съхраняват на този локален сървър; данните в сървъра също трябва да бъдат защитени.
Изтеглете копие на картата
Изтеглете проектния файл Tintfolk, за да продължите редактирането, за и PNG извод за споделено изображение. Проектен файл, изтеглена с запис на стаята, не е същият.
За да се свържете с друго устройство, това устройство трябва да има достъп до един сървър. 127.0.0.1 свързването показва само устройството, което използва.
Често задавани въпроси
Аз отидох в стаята, но защо не можах да рисувам?
Всички участници започват с зрител. Владетелят на стаята трябва да отвори разрешение за рисуване.
Новата стая ще бъде създадена с помощта на покани.
Създаването на стая отваря нова работа; присъединете се към съществуващата стая с помощта на кода за покана.
Какво ще стане, ако изтрия данните на браузъра?
Достъпът до стаята може да бъде премахнат; автоматичното връщане към същото членство може да е невъзможно. Съхранявайте поканата и работното файло.
Мога ли да получа копие от работата?
Можете да изтеглите PNG или Tintfolk проект файл от външния прозорец за предаване.
