Як працює спеціальна кімната для малюнків?
Комната - це робоча зона, де учасники діляться однією піксельною туалетом. Участь надається за допомогою коду запрошення; вхід в кімнату і малюнок є окремим дозволом.
У зв'язку з цим, у разі необхідності, необхідно встановити, що особа, яка має право на отримання дозволу на малюнок, може змінити татуювання.
Приєднуйтесь до кімнати за кодом запрошення
Відкрийте спільне поле зображення, введіть ім'я, яке з'являється, і виберіть код запрошення в області операції. Введіть код, який ділиться власником кімнати, і використовуйте кнопку Відкрийте кімнату.
Запрошуємо всіх долучитися до коду запрошення, а також не означає додаткових гарантій, таких як приєднання до запрошення, криптовалюта від кінця до кінця або доступ тільки до певних облікових записів.
Відкрийте спільне поле малюнківХто може малювати?
Якщо ви не можете малювати, просите власника кімнати перевірити статус дозволу.
Під час роботи поділіться районами або завданнями. головна форма однієї людини, підготовка кольорів іншої полегшує спільну роботу.
Як повернутися до тієї ж роботи?
У вікні приватних кімнат знаходиться список кімнат у цьому браузері. якщо інформація про доступ в браузері зупиняється, ви можете відкрити попередню кімнату тут.
Якщо дані браузера видаляються, вони можуть не автоматично повертатися до тієї ж членства. кімната і чат зберігаються на цьому місцевому сервері; дані на сервері також повинні бути захищені.
Завантажити копію картини
Завантажити проектний файл Tintfolk для продовження редагування, щоб отримати PNG-вихід для поділеного зображення. Проектний файл, завантажений з записом кімнати, не є тим самим.
Для підключення з іншого пристрою цей пристрій повинен отримати доступ до одного сервера. 127.0.0.1 підключення показує тільки пристрій, який він використовує.
Часто задавані запитання
Я приїхав додому, але чому не малюю?
Усі учасники починають з глядача. Власник кімнати повинен відкрити дозвіл на малюнок.
Чи буде створено новий номер за допомогою коду запрошення?
Створення кімнати відкриває нову роботу; приєднуйтесь до існуючої кімнати за допомогою коду запрошення.
Що буде, якщо я видалю дані про браузер?
Доступ до кімнати може бути видалений; автоматичне повернення до тієї ж членства може не бути можливим. Зберегти код запрошення і робочий файл.
Чи можу я отримати копію своєї роботи?
Ви можете завантажити проектний файл PNG або Tintfolk з зовнішнього вікна передачі.
